MicroCem – ново декоративно покритие за подове и стени с безброй ефекти!

Иновативната мазилка на Теразид е 100% водоустойчива, изключително здрава, с приложение в интериор и екстериор

Всяко жилище – когато е съвсем ново или когато е настъпил моментът за неговото обновяване, отправя редица предизвикателства пред собствениците – как, откъде, кое ще бъде най-доброто за тях решение? И още – какви да са цветове, какво да е обзавеждане, а в много случаи на първо място  застава въпросът – какво да бъде финишното покритие на стените и подовете?

През юни тази години българската компания Теразид представи MicroCem – продукт, който може да даде правилният отговор точно на последния въпрос.

Микроциментът отдавна е познат в редица страни по света като артистичен и лесен за употреба материал, позволяващ реализирането и на най-смелите дизайнерски идеи. Със своята красота и стилна визия, той не отстъпва на добре познатите луксозни декоративни мазилки, нещо повече – с него може да постигнете всеки желан ефект в зависимост от техниката, която използвате.

Теразид предлага на българския пазар това иновативно и впечатляващо покритие под марката MicroCem.

Основно предимство на MicroCem пред останалите декоративни покрития за подове и стени е неговата 100% водоустойчивост и изключителна здравина.

Друго уникално свойство на продукта е неговата способност да прилепва върху всеки вид стабилна и добре изсъхнала повърхност. Всички тези качества превръщат MicroCem в едно от най-добрите решения – както за интериор, така и за открити пространства.

Той е изключително подходящ за бани, кухни, басейни и мокри помещения, тъй като е 100% устойчив на течаща вода и висока влажност.

Макар да се препоръчва полагането му да се извършва от специалисти, продуктът е много подходящ и приятен за работа и за всеки начинаещ ентусиаст, който иска сам да реализира своите идеи. MicroCem се предлага в различни нюанси на сивото и създава впечатляваща индустриална визия и стил в унисон с най-новите тенденции в интериорния дизайн.

Значително предимство е гъвкавостта на материала, което позволява неизброими възможности за експериментиране и постигането на най-разнообразни релефи.

Ако ви предстои ремонт на баня, а къртенето на старите плочки ви кара да изпитвате ужас, MicroCem може да бъде вашето спасение. Само за 3-4 дни, директно върху старите покрития, в мечтаните цветове и форми и на достъпна цена, този материал напълно ще преобрази всяко помещение.

С различните техники постигате различни ефекти – огледален блясък, мрамор, камък, рустика, индустриален стил.

Освен своята неповторима визия, MicroCem има и други „скрити“ предимства. Повърхностите, покрити с микроцимент, са без прекъсвания, без фуги и лайсни, и не задържат мръсотия, което ги прави изключително лесни за поддръжка и почистване. Той е и добър топлинен проводник с мек и приятен допир и поради тази причина често се използва при подово отопление или в бани и душ кабини.

Поради високата си износоустойчивост продуктът е подходящ за всяко помещение в дома (под и стени), както и за външни пространства, изложени на атмосферни влияния.

Дори и да бъде наранен в следствие на изпускане на тежки предмети или надраскване от дългогодишно натоварване, има лесно и бързо решение за неговото възстановяване – подобно на дървения материал: чрез леко шлайфане и прилагане на нов слой върху износените участъци.

Качеството му да прилепва перфектно върху всеки вид повърхност на практика прави неговите приложения неизброими. Нанася се върху мазилка, гипсокартон, бетон, МДФ и дори обикновени керамични плочки и гранитогрес с минимална дебелина от 2-3 мм.

Водоустойчив и водонепрoмокаем, MicroCem е изключително подходящ за градини, външни барбекюта и мебели.

С различните впечатляващи ефекти, постигани чрез използване на дадена техника, MicroCem може да реализира безброй интериорни идеи – стига да позволите на въображението ви да се развихри!

Повече информация за продукта ТУК!

Споделете: