Наближава финалът в есенния етап на конкурса „Фасада на годината 2017“

Времето лети, а класирането можете да промените само вие!

Какво е първото определение, което ви хрумва, когато става въпрос за есента? Многолика, пъстроцветна, въздействаща с уникалните си картини – да, есента е наистина красива, времето, когато дърветата ни радват със своята окраска, а листата се стелят като цветен килим по улици и паркови алеи.

Вероятно сте забелязали как все повече сгради впечатляват с новия си облик и допринасят за цветната палитра около нас?

Осем от тях можете да видите във финалния етап „Есен“ на конкурса “Фасада на годината”. Първите три обекта с най-много гласове, ще се класират за финалното гласуване за избор на “Фасада на годината 2017”. Все още имате време да подкрепите любимия си кандидат до 30.11.2017 г., 12:00 часа.

Вижте всички участнички в есенната надпревара тук.   

Първото място във временното класиране заема:

Обект 2 в категория „Нежилищни сгради – ново строителство“, Къща за гости „Кристал“, в гр. Доспат на ул. Тракия 2А

На второ място до момента вашите гласове класират:

Обект 1 в категорияРеновиране на исторически сгради“ зае еднофамилната къща в гр. Пловдив, на ул. Гладстон 14.

Трета позиция гласувалите отредиха на:

Обект 8, в категория „Жилищни сгради – ново строителство“, жилищна сграда „Тракия Каза“  в гр. Пловдив, жк Тракия, ул. Генерал Кесяков 12.

Разгледайте всички осем предложения и преценете кое от тях заслужава най-много вашия глас. Остават десет дни, за да подкрепите проекта, който ви е впечатлил. В случай че имате повече от един фаворит, може да споделите своя коментар и  на нашата фейсбук страница тук.

Гласувайки, не само давате шанс на вашия фаворит да участва на големия финал през март 2018 г., но можете да спечелите награда в томболата на Баумит!

Споделете: