Нов финансов продукт – кобрандирана Visa карта от Fibank и eMAG

Още повече предимства и интересни възможности за клиентите

Иновативен финансов картов продукт, резултат от обединените усилия на Fibank (Първа инвестиционна банка) и един от най-големите онлайн търговци eMAG, предлага още повече предимства и улеснения за клиентите при пазаруване онлайн.

С кобрандираната Visa кредитна карта Fibank-eMAG, клиентите могат да разсрочват направените от тях онлайн покупки в сайта www.emag.bg на безлихвени месечни вноски, без да заплащат комисиона. При покупката на определени продукти, тази опция достига до 12 равни месечни вноски.

Друго важно предимство на Visa картата Fibank-eMAG е участието на притежателите й в програма за лоялност. При пазаруване в сайта www.emag.bg, те натрупват в своя акаунт бонус точки до 10% от стойността на покупката, в зависимост от категорията на продукта. Точките могат да бъдат използвани като паричен еквивалент при следващи покупки. Револвиращата кредитна карта Visa се предлага със застраховка при пътуване в чужбина и по желание на клиента – със застраховка „Злополука“ от FiHealth.

Във връзка със стартирането на новия продукт, Главният изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Fibank – г-н Никола Бакалов, споделя:

“Картовото портфолио на Fibank е изключително разнообразно, а картата Fibank-eMAG е едно свежо допълнение към него. Тя съчетава удобствата на класическите кредитни карти, като ги допълва с възможността за разсрочване на месечни вноски. Вярваме, че в дългосрочен план партньорството ни с eMAG ще допринесе за подобряване на клиентското изживяване и ще направи онлайн пазаруването още по-достъпно, евтино и приятно“.

„Виждаме все повече хора да купуват онлайн, защото е лесно и безопасно. Отсега нататък има още причини да изберете тази опция и да заплащате с новата Visa кредитна карта Fibank-eMAG. Новият ни продукт е разработен и персонализиран според специфичните нужди на клиентите за финансиране на техните покупки, като те същевременно получават бонус до 10% от стойността на закупените продукти, натрупвани в точки за лоялност директно по техния акаунт. Вярваме, че партньорството ни с Fibank и финансовият продукт, който разработихме заедно, ще издигнат изживяването при пазаруване до следващо ниво“, пояснява Андрей Попеску, Генерален мениджър на eMAG България.

В резултат от пандемията за хората в цяла Европа онлайн покупките вече не са просто удобство, а необходимост. В България почти 30% от картодържателите на Visa, които обичайно не са плащали онлайн през 14-те месеца до март 2020 г., сега променят поведението си в посока на този метод на разплащане. Благодарение на сътрудничеството между Fibank и eMAG България, местните клиенти вече имат възможността да плащат със своята Visa карта Fibank-eMAG по сигурен, бърз и лесен начин, коментира Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.

Още информация за новата кредитна карта Fibank-eMAG  ТУК!

 

 

 

 

 

Споделете: