Информация за кредит вече и чрез „Видео консултация“ от Fibank

Новата услуга предоставя информация на всички, които се интересуват от кредит – и то без да напускат домовете си!

Всички физически лица – клиенти на Fibank, които се интересуват от кредитен продукт на финансовата институция, вече могат да получават необходимата им информация, без да напускат домовете си чрез услугата „Видео консултация“.

Това е допълнителен начин за комуникация с банката, като услугата е достъпна от понеделник до петък в диапазона от 09:00 до 17:00 ч. и е напълно безплатна.

В предизвикателната обстановка, в която ни постави пандемията от коронавирус, „Видео консултация“ гарантира необходимата гъвкавост за виртуален видео/аудио разговор със служител на Fibank и осигурява на клиентите спокойствие и удобство.

С използване на услугата, те могат да получат съдействие и информация, свързани с кандидатстване или ползване на ипотечен/потребителски кредит, кредитна карта, овърдрафт по дебитна карта или банков пакет.

Осъществяването на видео разговор става чрез избор на тази възможност на корпоративния сайт на банката: www.fibank.bg, дигиталното банкиране „Моята Fibank“ и Мобилното приложение „My Fibank“. Услугата е достъпна през смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър.

Чрез новата услуга Fibank се утвърждава като клиентски ориентирана институция и сред най-иновативните технологични лидери на банковия пазар.

 

Споделете: