Система Porotherm Profi или революцията в строителството!

Предстои ви строеж на къща и се надявате да стане бързо и лесно? Как е възможно всичко това, ще научите на 21 октомври!

Винербергер кани всички, които планират строителство на своя бъдещ самостоятелен дом на уебинар на тема: Porotherm Profi – Еволюция или РЕволюция в строителството на 21 октомври т.г.

Всеки бъдещ собственик на еднофамилна къща или вила мечтае и се надява процесът на строителство да не отнема много време, строежът да бъде вдигнат бързо-бързо, при това лесно и чисто.

Да, това е съвсем възможно чрез революционна система за изграждане на стени – Porotherm Profi.

Тази система е вече позната със своята ефективност в Европа, а от съвсем скоро се прилага и у нас. С  Porotherm Profi мокрите процеси и трудоемкото подравняване на зидарията могат да останат в миналото, скоростта на зидане е много по-бърза, отпадат ограниченията на метеорологичните условия през зимата и се спестяват доста разходи на готовия продукт – вътрешни и външни стени.

Кои са основните предимства на системата и конкретни анализи, които ще докажат високата ефективност на този изцяло нов метод на работа – всичко това всеки може да научи в рамките на час като се  включи в организирания от Винербергер уебинар на тема: Porotherm Profi – Еволюция или РЕволюция в строителството, който ще бъде воден от инж. Петър Петров.

За целта е необходимо да се регистрирате ТУК!

С предварителна информация за иновативната технология за зидане на ВинербергерPorotherm Profi Dryfix Extra, можете да се запознаете и ТУК!

Уебинарът Porotherm Profi – Еволюция или РЕволюция в строителството ще се състои на 21.10.2021 от 16 ч.

Всички, които планират строителство на нов дом и се интересуват от иновациите в строителния процес, са добре дошли!

 

 

Споделете: