Бъдещето срещна миналото на щанда на Roca на ISH

Компанията представи новите си колекции Beyond, Carmen, In-Wash® и Inspira

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

Един век или цели 100 години компанията Roca внася стил, функционалност и елегантност в домовете на мимиони хора по целия свят.

И в годината на своя вековен юбилей, Roca участва на изложението ISH във Франкфурт с нова концепция на щанда. Roca Mall е модерен търговски център с над 1000 кв.м. площ. Тук компанията събира историята, настоящето и бъдещето на марката, посредством различни свои колекции и продукти.

Beyond и Carmen:

С поглед към идните години и почит към 100 години история

С мисъл за бъдещето, Roca представя специална колекция санитарен порцелан за тези, които искат да са една стъпка напред и търсят повече от качество.

beyond-collection

Beyond е урбанистично предложение с изискани решения за умивалници, изпълнени с новия материал на Roca, Fineceramic®, и най-новите технологии при проектирането на продукти за баня.

От друга страна, Carmen отдава почит към миналото с редизайн на един емблематичен модел от вековната история на Roca.

Класическият умивалник Carmen се завръща с ретро стил, за да се превърне в нова пълна колекция за баня с най-съвременни функции, като например тоалетни без ръб.

In-Wash® и Inspir:

Елегантно умно настояще, посветено на индивидуализацията и преживяванията на потребителя.

Roca Mall показва и най-успешните продукти на компанията, представени на пазара в последно време.

in-wash

Умната, или т.нар. “смарт“ тоалетна In-Wash®, обединява най-модерни технологии, универсален дизайн и лесен за употреба интерфейс.

inspira-collection

А колекцията санитарен порцелан и мебели Inspira е вдъхновение за нови проекти със своите три дизайнерски линии, които дават възможност за индивидуален профил на банята, според личния стил на всеки потребител.

Armani/Roca:

Изключителното място

Ексклузивните продукти също имат място в Roca Mall. Baia, новата колекция Armani/Roca се представя пред публика за пръв път на ISH 2017.

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

С новите проекти, Джорджо Армани отново показва своята страст за комфорт и благополучие, като изразява виждането си за пространството в банята чрез комбинация от елементи, които позволяват максимална гъвкавост и адаптивност.

Естетиката умишлено се отнася към миналото, но ретро стилът е осъвременен. Интерпретацията е модерна и включва авангардни технологии. Резултатът е нова универсална колекция за баня, която успява да бъде едновременно съвременна и неподвластна на времето, в съответствие с добре познатият дизайн и философия на Джорджо Армани.

…………………….

Roca

Roca е компания за дизайн, производство и търговия на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Създадена е през 1917 г., когато семейство Roca започва строеж на първата фабрика в Гава (Барселона). На стотната си годишнина, компанията има над 22,600 служители, 78 производствени предприятия и оперира в над 170 държави на пет континента.

 

Галерия:

Споделете: