Стартира конкурсът на Баумит „Фасада на годината 2018“

Пролетният етап вече е в ход!

"Фасада на годината 2018"

„Фасада на годината 2018 – конкурсът, който събира на едно място най-красивите фасади в страната, изпълнени с материали на Баумит, стартира за осма поредна година!

В четири самостоятелни етапа на конкурса „Фасада на годината 2018“ под названието “Фасада на сезона” – пролет, лято, есен и зима, ще можете да гласувате за най-предпочитаната от вас.

С настъпването на пролетта започва и първият етап от конкурса. Пролетта е сезонът, през който природата се възражда, сезонът, за чийто синоним сме приели новото начало – на живота, на мечтите, та дори и на ремонтите и строителството!

И както вече сте забелязали, дърветата започват да се покриват с цветна и благоуханна премяна, цветята украсяват с багри градините, въздухът става някак по-свеж и всичко изглежда възможно…

Позитивните нагласи се усещат навсякъде, а доброто настроение и усмивките са все по-често на лицата на иначе забързаните минувачи. Пролетта ясно ни декларира своето присъствие – по градове, села, планини, гори и поля!

Няма как като се огледаме наоколо да пропуснем и новите фасади около нас, които също като дръвчетата са покрити с нова, пъстра премяна.

В този първи пролетен етап на конкурса „Фасада на годината 2018“ взимат участие осем очарователни претендентки. Само с един клик можете да ги подкрепите тук.

Изберете своя фаворит и гласувайте за него еднократно от 31-ви март до 31-ви май в 12:00 часа на обяд.

Ако все пак харесате повече от една фасада, в което сме напълно убедени, можете да дадете израз на своето впечатление и на фейсбук страницата ни тук.

Гласувайте и можете да спечелите награда от нашата сезонна томбола!

Екипът на Баумит пожелава успех на всички участници във “Фасада на сезона – Пролет 2018” и ви желае весело посрещане на пролетните празници!

Споделете: