Винербергер организира „Дни на отворените врати“

Събитието ще се състои на 26 и 27 октомври в шоурума на компанията

През месец март тази година Винербергер ЕООД изненада всички, които се интересуват от продуктите на компанията, с една различна инициатива!
Компанията отдели цели два дни, в които отвори вратите на шоурума си и бяха посрещнати всички, на които предстои строителство на нов дом, ремонт или строителство на покрив.
….
….
Специалистите от фирмата споделят, че са наясно, че личният контакт е по-важен и дава много повече. Защото само така може да се вникне в архитектурните проекти в дълбочина и да се предостави най-доброто решение според всяко индивидуално търсене.
……..
….
Успехът и големият интерес към инициативата са сериозни предпоставки за повторното издание на форума в рамките на 2018 г.
Винербергер отваря отново вратите си за всички вас и ви очаква в шоурума си!
Не търсете повече изложения – заповядайте при специалистите и почерпете информация от извора!

Какво да очаквате:

  1. 100% от времето и вниманието на специалистите в компанията в продължение на два дни
  2. + БОНУС: индивидуална консултация за вашия проект (носете чертежи, планове и цялата техническа информация, с която разполагате)
  3. + БОНУС: виртуална реалност!*
*Специално за „Дните на отворените врати“ е осигурена за посетителите  специална разработка на симулация на виртуална реалност. С нея всеки (малки и големи) може да упражни уменията си да изгражда стени с новия керамичен блок Porotherm 38 W.i Plan и да реди покриви с все по-модерния модел керамични керемиди Tondach Biber. (VR е подходяща и за деца.)
….
Заповядайте на 26-ти (петък) и 27-ми (събота) октомври в  шоурума на Винербергер на адрес:
ул. „Св. Пимен Зографски“ 4, Бизнес сграда 2, етаж 3!
Моля, потвърдете своето присъствие и се регистрирайте ТУК.
NB! Ако имате нужда от персонална консултация от архитект,  арх. Николай Иванов ще бъде на разположение на 26-ти октомври (петък).
И за финал – само за това издание е осигурено забавление с виртуална реалност!
Входът е свободен, но местата – ограничени!

Споделете: