Отново е пролет – отново прелестни фасади ще се състезават в „най-зеленото“ издание на конкурса на Баумит!

Започна сезон „Пролет“ на конкурса „Фасада на годината 2015“

Започва сезон "Пролет" на конкурса  "Фасада на годината"!

Винаги очакваме с нетърпение това, което все още нямаме, нали? И според логиката на годишните сезони, цяла зима копнеехме за Нейна Прелестност – Пролетта!

Дълго ли я чакахме или просто така ни се струваше, но ето – тя все пак е тук! Е, все още не се е развихрила така, както й прилича, но нека побърза, защото сетивата ни са жадни за свежа зеленина, за нежни аромати и омайни птичи песни. И най-вече – изпълени сме с вяра и надежда за една по-добра и по-плодородна година!

И наред с пролетното разбуждане на света на природата, се оказа, че на сайта за гласуване в конкурса „Фасада на годината” са цъфнали 7 прекрасни пролетни цветя!

С този букет отбелязваме началото на първия етап от ежегодния интернет конкурс на Баумит както винаги, разпределен в 4 сезона (пролет, лято, есен и зима), приключващ с голям финал през 2016 г.

Във всеки сезон участие заявяват различен брой фасади от цяла България, изпълнени с материали на Баумит. Чрез гласуване с един клик вие, нашето жури, подкрепяте вашата любимка. Събралата най-много гласове фасада се класира на първо място, следвана от две подгласнички.

Така всеки сезон обявява своите три победителки, които отиват на големия финал „Фасада на годината 2015”, през март идната година.

Цветята на сезон Пролет 2015 може да видите и да подкрепите ТУК!

Изберете най-красивата според вас фасада и гласувайте за нея – еднократно, от 31. март до 31. май в 12:00 часа на обяд.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и на фейсбук страницата на конкурса ТУК!

Очакваме Ви, гласувайте и може да спечелите награда от нашата сезонна томбола!
Баумит и ние пожелаваме успех на участниците във „Фасада на сезон Пролет 2015“.

Споделете: