„Ветрове от цветове“ ще духа в неделя по „Пиротска“ в столицата

Предстои третото събитие от фестивала „София диша“

Предстои третото събитие от фестивала „София диша“

В неделя, 18 август,  между 16 и 22 часа визуалните изкуства ще преобразят улица Пиротска  по време на третото събитие от мултижанровия фестивал „София диша“ през август. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

„Ветрове от цветове“ ще задухат в посока „Пиротска“ – улицата ще приюти визуалните артисти, които ще представят личните си проекти от сферата на изобразително изкуство, графика и анимация, дизайн, фотография, стрийт арт и инсталации.

В стремежа си да популяризират карането на велосипед като алтернативно средство за придвижване, тази неделя ПроКредит Банк ще поставят на фокус именно него. Ако се питате какво е общото между визуалните изкуства и велосипеда, заповядайте под шатрата на ПроКредит, където ще видите уникалния дървен велосипед, творение на Георги Байлов, клиент на банката.

На 18-ти август ще можете да се докоснете на живо до уникалното возило и разберете как се съчетават творчески идеи, много ръчен труд и качествени материали, за да се получи функционален дизайнерски велосипед.

Визуалните изкуства ще преобразят улица Пиротска тази неделя между 16 и 22 часа.

Споделете: