Вече можем да превеждаме мигновено пари през банкомат

Клиентите на УниКредит Булбанк  ползват първи в Югоизточна Европа новата услуга

КЕШ М превод се предлага ексклузивно на банкоматите на УниКредит Булбанк, които са над 700 в цялата страна

За първи път в България УниКредит Булбанк започва да предоставя услуга за мигновен превод от банкомат до банкомат, съобщиха от пресцентъра на банката.

Услугата КЕШ М е без аналог у нас, както и в цяла Югоизточна Европа. Този вид бърз превод е решение за всеки, който иска да изпрати или да получи бързо пари.

„КЕШ М може да се ползва 24 часа, седем дни в седмицата. Бързахме, за да въведем услугата точно сега, в разгара на туристическия сезон, когато хората са по-активни, пътуват, изпращат децата на лагер и т.н. и им се налага да изпращат пари. Всеки може да преведе мигновено сума до 400 лв. по всяко време на денонощието и без да зависи от работно време на банкови офиси, бюра за бързи преводи или пощенски клонове“, коментира Юлиан Влахов, директор „Алтернативни канали“ на УниКредит Булбанк.

КЕШ М превод се предлага ексклузивно на банкоматите на УниКредит Булбанк, които са над 700 в цялата страна.

Изпращането на пари става бързо и лесно от картодържател на УниКредит Булбанк с въвеждане в банкомата на мобилния телефон на получателя и сумата на превода.

Тегленето на превода се извършва на банкомат с всяка една банкова карта, независимо от нейния тип и банка-издател. Въпреки бързината, услугата е двойно осигурена – веднъж от зададена от наредителя 4 цифрена парола и втори път от генериран от системата SMS код. Получателят може да изтегли парите само след получаване и на двете.

Трансферът е до 400 лева, като за по-големи суми могат да бъдат направени няколко превода. Цената на услугата е конкурентна с това предимство, че КЕШ М е достъпна през цялото денонощие. Цената на бързия превод до 50 лева е 4 лева, а до 400 лева е 8 лева.

Карта на банкоматите на УниКредит Булбанк е достъпна на уеб сайта на банката www.unicreditbulbank.bg

Споделете: