Всички собственици на кредитни карти от Пощенска банка пазаруват с 5% отстъпка в ИКЕА

Офертата е в сила от 15 юли до 15 август, важи и за стоки в промоция!

Всички притежатели на кредитни карти Visa, American Express или ИКЕА от Пощенска банка могат да се възползват от 5% отстъпка при пазаруване в ИКЕА

Всички притежатели на кредитни карти Visa, American Express или ИКЕА от Пощенска банка могат да се възползват от 5% отстъпка при пазаруване в ИКЕА.

Лятната промоция е в сила от 15 юли до 15 август, съобщиха от пресцентъра на банката.

Отстъпката се получава автоматично по кредитната карта и се отразява в следващото месечно извлечение заедно с направената покупка. При това офертата важи и за стоки, чиито цени вече са намалени във връзка с други кампании.

Промоцията е съпроводена от рекламна кампания под мотото „Не е нужно да говорите шведски, за да получите намаление в ИКЕА. Платете с кредитна карта от Пощенска банка и направете дома си по-приветлив и пъстър за лятото“.

Максималната сума на отстъпките по време на промоцията е 200 лв. общо за всички покупки. Отстъпките се прилагат само към покупки в посочения търговски обект на ПОС терминали на Пощенска банка и не важат за плащане на услуги по доставка, измерване и монтаж, както и за покупки на равни месечни вноски.

Повече информация клиентите могат да получат в най-близкия клон на Пощенска банка или чрез обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на тел. 0700 18 555 и онлайн на адрес www.postbank.bg.

 

Споделете: