Децата и радостта от живота с тях са фокусният център в новия каталог на ИКЕА

Над 100 нови продукта са предназначени за деца между 8 и 12 г. сред вдъхновяващите предложения на компанията

Новият каталог ИКЕА 2014 е пълен отново с вдъхновяващи предложения за дома, но този път  специално място заемат идеите и продуктите за родители и деца

Както може да се очаква, новият каталог ИКЕА 2014 е пълен отново с вдъхновяващи предложения за дома, но този път  специално място заемат идеите и продуктите за родители и деца. 328 страници на каталога отразяват динамиката на съвременния живот и насърчават малки и големи да творят, да правят повече неща и, дори когато не правят нищо, да са заедно.

Над 100 нови продукта за деца

„Гледната точка на децата е основата, върху която разработваме нашите предложения. За нас децата са истинските експерти и учим непосредствено от тях за това, което е важно за развитието им, за техните нужди и за различните етапи, през които минава детството им.” – сподели Йоана Цонева, Маркетинг мениджър на ИКЕА България.

Според резултатите The Play Report* от мащабното проучване на компанията 71% от родителите заявяват, че биха искали да прекарват повече време заедно с децата си. В същото време 73% от момчетата и момичетата между 7 и 12 годишна възраст предпочитат да играят с родителите си, вместо да гледат телевизия; над 38% искат това да се случва още по-често.

Вдъхновяващи са предложенията в новия каталог на ИКЕА

 

В този смисъл вдъхновяващите предложения в новия каталог допринасят за атмосферата вкъщи, така че родителите и децата да намерят време да са заедно и в обичайните неща от ежедневието.

ИКЕА обогатява асортимента си с над 100 нови продукта за деца между 8 и 12 г., които ще отговорят на нарастващите нужди на семействата с деца, родени по време на скока на раждаемостта в страната ни между 2006 г. и 2010 г. ИКЕА предлага качествени и функционални мебели, проектирани така, че да създадат среда, в която децата да дадат воля на въображението си.

Изследванията, направени от компанията показват, че безопасността е най-важният критерий за родителите при избора на играчки, мебели и аксесоари за деца. За да се отговори на тези високи изисквания, всички продукти на ИКЕА за деца покриват и надвишават най-строгите стандарти за безопасност в света.

Каталогът ИКЕА 2014 показва и нови решения, които да помогнат на хората да водят по-устойчив и отговорен начин на живот вкъщи

Каталогът ИКЕА 2014 показва и нови решения, които да помогнат на хората да водят по-устойчив и отговорен начин на живот вкъщи. С помощта на някои лесни идеи децата ще могат да направят първи стъпки в самостоятелното приготвяне на храна, засаждане на подправки, да се учат на разделно събиране и рециклиране, като всичко това се случва докато се забавляват заедно.

Любителите на скандинавския дизайн ще намерят ново вдъхновение в мебелите от светло дърво, аксесоари и текстил в ярки цветове – всички те носят в себе си елегантност и практичност, без да бъдат претенциозни.

Онлайнверсията на КаталогИКЕА също предлага допълнително съдържание под формата на галерии с видеоклипове, снимки и линкове към новостите в ИКЕА

Тази година ИКЕА стига още по-далеч в интегрирането на дигиталните канали в каталога си. Приложението „ИКЕА каталог” за мобилни устройства  представя нова интерактивна функционалност с добавена реалност и така вече можем да проверим как над 100 продукта ще паснат в дома ни, като се визуализират на желано от нас място в стаята.

Как точно се случва това можем да видим във видео клипа отканала наИКЕА в youtube.com.

Онлайнверсията на КаталогИКЕА също предлага допълнително съдържание под формата на галерии с видеоклипове, снимки и линкове към новостите в ИКЕА.

 

Споделете: