До 15 септември кандидатстването за потребителски кредит от Пощенска банка ще е безплатно

Удължава се и текущата промоция за таксата за разглеждане на документи

Пощенска банка Кандидатстването за потребителски кредит от Пощенска банка ще е напълно безплатно до 15 септември, съобщиха от пресцентъра на банката.

Клиенти, подали искане за кредит, няма да дължат такса за усвояване на кредит – стандартният й размер извън промоционалния период е 1%. В допълнение Пощенска банка удължава и текущата промоция за таксата за разглеждане на документи, която се дължи само от клиентите, които финално усвоят сумата от отпуснатите им потребителски кредити.

Промоционалните условия са валидни за всички стандартни потребителски кредити с плаващ и фиксиран лихвен процент, както и за кредит „Браво“ – продукт, с който кредитополучателят може да обедини няколко задължения към други банки или други финансови институции и по този начин да намали с до 30% сумата, която е отделял месечно за обслужването им.

Потребителските кредити, предлагани от Пощенска банка, са с максимален срок на изплащане до 10 години и с ценови условия и преференции, съобразени с индивидуалния финансов профил на кандидата. Допълнително предимство е и възможността за гъвкаво погасяване на кредита чрез опцията „Флекси“, даваща възможност на кредитополучателите всяка година да намаляват наполовина до 6 вноски или да пропускат 1 месечна вноска.

Допълнителна информация можете да намерите на www.postbank.bg, тел. 0700 18 555 или в най-близкия клон на Пощенска банка.

Споделете: