Започва ремонтът на ул. „Цар Иван Шишман“ в София

От началото на годината до момента в столицата са ремонтирани 17 км тротоари

Снимка - Жилища, архивОт утре, 24 юли започва изпълнението на ремонт на тротоарната настилка, както и на бордюрната линия на ул.”Цар Иван Шишман”. Ще бъде изпълнена подмяна на съществуващите настилки с унипаваж и повдигане на гранитните бордюри.
Ремонтът ще обхване участъка ул.”Граф Игнатиев” до площад Народно събрание.
Във връзка със строително-ремонтните дейности се забранява престоят и паркирането по ул. „Цар Иван Шишман” по участъци, съответно:
– от 8.00 часа на 24 юли 2013 г. до 24.00 часа на 12 август 2013 г. се забрани престоят и паркирането по ул. „Цар Иван Шишман” в участъка между ул.„Генерал Паренсов” и ул.„Ген. Йосиф В. Гурко”;
– от 8.00 часа на 29 юли 2013г. до 24.00 часа на 17 август 2013 г. се забранява престоят и паркирането по ул.„Цар Иван Шишман” в участъка между ул.„Ген. Йосиф В. Гурко” и ул.„Славянска”;
– от 8.00 часа на 5 август 2013 г. до 24.00 часа на 25 август 2013г. се забранява престоят и паркирането по ул.„Цар Иван Шишман” в участъка между ул.„Славянска” и бул. „Цар Освободител”.

По време на ремонта се закриват местата в режим на платено паркиране.

Изпълнител на ремонта е Обединение „Трейс инжект”. Изпълнителят трябва да постави необходимите пътни знаци за временна организация на движението.

По програмата за ремонт на Столична община около 40 км тротоари са обновени през последните години. Тази година от началото досега са ремонтирани приблизително 17 км тротоари. Ремонтирани са участъци от тротоарите бул.”Цар Освободител”, бул.”България”, бул.”Христо и Евлоги Георгиеви”, ул.”Хан Крум”, ул.”Иван Асен ІІ” и др.

Споделете: