ИКЕА въведе програма Family за допълнителни преференции при пазаруване

Клиентската карта IKEA Family носи 5 точки за всеки 1 лев от направена покупка

Нова програма за своите клиенти, която предоставя допълнителни ползи при пазаруване и още повече идеи и вдъхновение въведе магазин ИКЕА в столицата.

Билетът към света на предимствата е клиентската карта IKEA Family, която се издава напълно безплатно. С нея посетителите ще печелят по 5 точки за всеки лев направена покупка в магазин ИКЕА, ресторанта, бистрото с хотдог и магазина за шведска храна след касите.

Натрупаните точки могат да се обменят за определени продукти от асортимента на ИКЕА или за ваучер за подарък, който предоставя удобството на неограничен избор от над 7000 продукта в магазина.

Освен подаръците, притежанието на картата дава възможност и за ексклузивна информация за новостите в магазина от специален електронен бюлетин, както и предварителни известия за разпродажбите в ИКЕА. Участието в програмата носи още удължен период от 60 дни за замяна и връщане на продукти, както и покани за забавни събития за цялото семейство, които се организират в магазин ИКЕА.

Всеки желаещ може да стане част от семейството на ИКЕА, като се регистрира на www.IKEA.bg/family или на терминалите IKEA Family в магазина. С това получава 200 бонус точки, които веднага се зареждат в картата.

С програма IKEA Family компанията се стреми да се приближи още повече до своите многобройни потребители, да посрещне високите им изисквания и да засвидетелства своята благодарност към всички, които споделят любовта към дома.

………………………………………..

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 342 магазина в 41 страни.

 

Споделете: