Летни промоционални условия за жилищно кредитиране от Пощенска банка

Кандидатстването през юли и август за жилищен кредит е с преференциални условия

Пощенска банка въведе услугата телефонно банкиранеКлиентите на Пощенска банка могат да кандидатстват безплатно за жилищен кредит в лева през сайта на банката от 1 юли до 31 август, както и да се възползват от наполовина по-ниска такса за усвояване на кредита в размер на 0.75% спрямо стандартната от 1.5%, съобщиха от пресцентъра на банката.

Онлайн кандидатстването е бързо, лесно и удобно – достатъчно е клиентът да попълни електронен формуляр на адрес https://apply.postbank.bg/Loan/Apply.aspx#, за да направи първата крачка към своя нов дом.

„За да отговорим на потребностите на нашите клиенти, разработихме специална форма за онлайн кандидатстване за жилищни кредити. Бихме искали да сме полезни на хората и през летните месеци, когато са далеч от градовете и банковите клонове, но имат връзка с интернет, дори когато са на плажа. Бързината и удобството са от ключово значение за хората, като това се отнася и за банковите услуги. Мобилността в комуникациите изисква от нас да мислим за все по-атрактивни условия по продуктите ни и да отговаряме на очакванията на модерните млади хора“, коментира Румен Радушев, началник управление „Жилищно кредитиране“ в Пощенска банка.

Пощенска банка е една от малкото банки у нас, които предлагат услугата „Онлайн кандидатстване за жилищен кредит“. Тя дава възможност чрез няколко лесни стъпки да се подаде заявление за жилищен кредит и дори да се избере в кой от 186 клона на банката клиентът предпочита да бъде обслужван.

Онлайн кандидатстването е напълно безплатно и също така има сериозно предимство – то е достъпно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяко място с интернет връзка. Освен удобна, тази форма на кандидатстване в момента е и с промоционални условия за клиентите на Пощенска банка.

В допълнение на лятната си оферта, банката продължава до 30 септември 2013 г. и специалното си предложение за жилищни кредити в лева и евро с 2% по-ниска лихва през първата година на кредита. Офертата е валидна за нови кредити, усвоени за покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище. Нивата на лихвите в лева започват от 4.6% през първата година на кредита, като е необходимо клиентите да ползват пакет „Лесен живот”. През останалия период на кредита лихвите са в размер на 6.6%.

Условията за ползване на пакет „Лесен живот” са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, едно комунално плащане на месец с услугата „Универсален платец” и сключване на застраховка „Живот”.

Пощенска банка прилага изключително гъвкава политика по отношение на разработването на своите продукти. Целта е те да отговарят максимално на очакванията, изискванията и нуждите на клиентите. За всички жилищни кредити клиентите са освободени от такси за кандидатстване и предсрочно погасяване след третата година. Банката предлага и „Флекси” опция, която дава възможност за пропускане на една вноска годишно или намаляване на вноските наполовина – до 6 вноски по кредита в рамките на всяка календарна година.

Допълнителни улеснения за клиентите са възможността за директна консултация от експерти по жилищно кредитиране в централата чрез имейл: moidom@postbank.bg.

 

Споделете: