Лятото става още по-весело с новите предложения на ИКЕА

Новата колекция преобръща утвърдени стереотипи и създава още повече настроение

Лято с ИКЕА

В средата на сезона на отпуските и ваканционното настроение, ИКЕА традиционно представя нова и атрактивна лятна селекция от мебели, аксесоари и текстил. Голяма част от новите предложения преобръщат стереотипите и са готови да одухотворят дома с повече усещане за смях и закачки.

Вниманието привличат някои стилни градски предложения като TV шкафа NITTORP, който се отличава с индустриален дизайн. Спомен по отминалите времена пък носи помощната маса LÖVBACKEN, вдъхновена от модел на ИКЕА от средата на миналия век. Тя обира овациите и с нестандартната си форма на листо.

 плот за маса HISSMON,

Изненадите за останалата част от дома продължават с разчупения плот за маса HISSMON, който позволява самостоятелна работа на двама души – без бутане на лакти и излишни нерви. Двете половини сякаш се разделят от мислена линия, която очертава полето за работа и създава ред.

С колекцията си ИКЕА призовава и към повече мултифункционалност дори в най-обикновените дейности в ежедневието като сортирането. Когато не е на път, чантата HUMLARE бързо влиза в ролята и на кош за пране.

Новите текстилни предложения DRAKDJUR, SÅNGFÅGEL и GETTER

Сбогом на скучните кутии за джунджурии – здравейте, HYFSAD и VÄLKÄND! А специално за малките, които бързат да пораснат, е стикерът ROKNÄS с илюстрации за измерване на височината. Новите текстилни предложения DRAKDJUR, SÅNGFÅGEL и GETTER като вълшебна пръчица превръщат детското легло в облак от фантазии.

Всички тези продукти са част от традиционното обновяване на гамата на ИКЕА, което се случва четири пъти в годината – през февруари, април, август и октомври.

…………….

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 340 магазина в 40 страни.

 

Споделете: