Нови промоционални условия и фиксирана лихва от 5.5% по жилищни кредити от Fibank

Промоцията е валидна от 4 ноември 2013 г. до 31 януари 2014 г.

 

Fibank (Първа инвестиционна банка) Нови преференциални условия по своите жилищни кредити започна да предлага Fibank (Първа инвестиционна банка), съобщиха от пресцентъра на финансовата институция. Предложението е с още по-ниска фиксирана лихва за първата година – от 5.5%, а през втората и третата година лихвата отново е по-ниска и е фиксирана – от 6%.

Новият промоционален кредит е без комисиона за предсрочно погасяване, включително при рефинансиране от друга банка, както и няма такса за разглеждане на документите.

Кредитът се отпуска в размер до 80% от стойността на закупувания недвижим имот, независимо дали жилището е панел, ЕПК или тухла, и  може да се използва както за закупуване на ново жилище, така и за текущи нужди като ремонт или довършителни работи на имот.

Максималният срок за погасяване на кредита е до 30 години, като няма ограничение в максималния размер на отпусканата сума.

Жилищният кредит се предлага в лева, евро и щатски долари.

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на всеки кредитополучател издаване на безплатно удостоверение за одобрен кредит със срок на валидност от 6 месеца.

Удостоверението предоставя възможност на клиентите предварително да знаят каква сума може да им отпусне банката и по този начин да се ориентират за приблизителната цена на търсения от тях имот.

„Жилищен кредит с промоционални условия” вече се предлага в клоновете на Fibank и финансовите центрове на „Юнионбанк”.

 

Споделете: