„ПАРКирай се на зелено” в Южния парк – новият проект на Пощенска банка

Библиотека на открито, четене на детски приказки, организирани турнири и игри,както и  безплатен Wi-Fi очакват столичани в зеления кът до 22 септември

Библиотека на открито, четене на детски приказки, организирани турнири и игри,както и  безплатен Wi-Fi очакват столичани в зеления кът до 22 септемвриУникален проект – „ПАРКирай се на зелено” стартира Пощенска банка. Специално обособен кът в Южния парк в София ще  предлага на посетителите възможност за почивка и забавления сред природата, съобщиха от пресцентъра на банката.

Проектът е част от ангажимента на банката да реализира проекти в полза на общността. Зелената зона се намира на поляна до входа на парка откъм ул. „Нишава” и разполага с удобни меки мебели, безплатна библиотека с над 60 актуални заглавия за деца и възрастни, топки за футбол и волейбол, комплекти за федербал и безплатен Wi-Fi.

В рамките на зелената инициатива, която ще продължи до 22 септември, Пощенска банка организира специална читалня за детски приказки на открито, турнири по табла и настолната игра „Катан”.

Първото забавно четене за деца с актьорите от клуб „Малчуган Великан” събра над 50 малчугани

Първото забавно четене за деца с актьорите от клуб „Малчуган Великан” събра над 50 малчугани, като детската читалня ще продължи още три понеделника – на 26 август, 9 и 16 септември между 18.30 ч. и 19.30 ч.

Любителите на табла могат да се включат в организираните турнири в три четвъртъка – 15, 22 август и 5 септември от 18.30 ч. до 20.30 ч., а почитателите на „Катан” ще премерят сили на 29 август (четвъртък) и 19 септември (четвъртък) между 18.30 ч. и 20.30 ч.

Всички посетители на зоната за отдих на Пощенска банка могат да се включат и в специална „Зелена игра” в социалната мрежа фейсбук на адрес www.facebook.com/PostbankBG и да се състезават за множество награди за отдих и забавление в свободното време.

Пощенска банка е пионер сред финансовите институции в страната с последователна дългогодишна политика за устойчиво развитие и корпоративна социална отговорност. Като институция с над 20-годишен опит на българския пазар, ежегодно банката реализира редица проекти в полза на икономическото развитие, обществото и околната среда.

Споделете: