Продължават ремонтните дейности по бул. „Витоша“ в столицата

Каскадни петунии украсяват електрическите стълбове, настилките са подменени, изградено е основното тяло на фонтана

 Днес, 23 юли, кметът на София Йорданка Фандъкова провери изпълнението на фонтана на бул.”Витоша” част от проекта за ремонт на централния булевард в участъка от ул.”Неофит Рилски” до ул.”Солунска”.     Продължават строителтно-монтажните работи по фонтана, който е близо до кръстовището с ул.”Неофит Рилски”. Изградено е основното тяло и продължава монтажа на съоръженията.     В участъка от бул.”Витоша” при ремонта са подменени настилките, осветителните тела. Засадени са розово-цвъфтящи кестени, каскадни петунии украсяват 55 електрически стълба по продължението на пешеходната зона.

Днес, 23 юли, кметът на София Йорданка Фандъкова провери изпълнението на фонтана на бул.”Витоша”, съобщиха от пресцентъра на общината.

Съоръжението е част от проекта за ремонт на централния булевард в участъка от ул.”Неофит Рилски” до ул.”Солунска”.

Продължават ремонтните дейности по бул. Витоша

Продължават строително-монтажните работи по фонтана, който е близо до кръстовището с ул.”Неофит Рилски”. Изградено е основното тяло и продължава монтажа на съоръженията.

В участъка от бул.”Витоша” при ремонта са подменени настилките, осветителните тела. Засадени са розово-цвъфтящи кестени, каскадни петунии украсяват 55 електрически стълба по продължението на пешеходната зона.

Споделете: