Стартира нова промоционална кампания по потребителски кредити в лева от Пощенска банка

2% по-ниска лихва за първата година и без такса за отпускане на кредит до 31.12.2013 г.

Пощенска банка Нова промоционална кампания по потребителските си кредити в лева с фиксирана и плаваща лихва започва Пощенска банка, съобщиха от пресцентъра на банката. Предложението е валидно за всички кандидати, подали заявления за кредит в периода 1 октомври – 31 декември 2013 г.

Клиентите могат да се възползват от 2% по-ниска лихва за първата година, като няма да дължат такса за отпускане на кредит.

С новите условия, преференциалните офертите започват от 7% лихва за първата година и 9% за оставащия период. В допълнение към атрактивните условия кандидатствалите в промоционалния период ще заплащат такса за разглеждане на документи само при одобрение и усвояване на сумата.

Промоционалното предложение е валидно за всички потребителски кредити в лева с плаващ и фиксиран лихвен процент при срок за изплащане от минимум 3 до максимум 10 години.

Допълнителните предимства на предложението са, че клиентите могат да рефинансират съществуващите си задължения в няколко финансови институции и по този начин да намалят с до 30 % месечните си разходи по обслужването на дълговете си. Освен това с опцията „Флекси“ клиентите имат възможност за гъвкаво погасяване кредита си, а със застраховка „Защита на плащанията“ да си осигурят покритие на месечните вноски по кредита в случай на безработица, нетрудоспособност и др.

Всички клиенти могат да подадат заявление за кредит чрез услугата „Онлайн кандидатстване“, достъпна на официалната страница на Пощенска банка www.postbank.bg.

Споделете: