С атрактивно и стилно шоу представиха най-новите тенденции в мебелния дизайн

Salex и FleXspace показаха чрез интерактивна презентация новите си продукти за ефектни  интериорни решения

Представиха най-новите тенденции в света на мебелния дизайнКомпаниите Salex и техните партньори FleXspace отвориха на 5-ти ноември вратите на шоу-рума си на бул. „Илиянци” 18 за първата по рода си в България интерактивна презентация на най-новитe продукти, осигуряващи решения за интериора и цялостната визия на сградата – плоскости с нестандартно покритие за вътрешна и външна употреба, нови декори и механизми за мебелното производство. Медии и отбрани гости станаха свидетели на изключително атрактивно шоу, поднесено по стилен и запомнящ се начин.

Домакините представиха първата по рода си в България интерактивна презентация

Разположеният на 2000 кв. м шоу-рум събра под покрива си множество изявени архитекти, дизайнери, инженери и специалисти в бранша, които направиха дълъг тур из изложбените площи и почти на всяка крачка получаваха интересна информация за продуктите, които бяха представени.

Съчетание от плоскости, стъкло, фини механизми и метал

Мебелите, в съчетание от плоскости, стъкло, фини механизми и метал, бяха осветени от най-новите модели осветителни тела на Wolfram. Всеки от гостите получи възможността да поговори с консултантите, да разгледа реални проекти, да се убеди в тяхното качество и издръжливoст.

Мим тегли наградите предоставени от домакините на партито

Тези, които проявиха упоритост и интерес, получиха своите награди. Специално за събитието пристигна и огромният мострен интерактивен камион на EGGER, който обикаля цял свят, за да представя нагледно нововъведенията в индустрията.

Нестандартни изненади...

Презентацията беше изпълнена с важна и любопитна информация, но домакините бяха подготвили и още изненади.

Почти истинско модно дефиле...

Гостите станаха свидетели на едно истинскo модно дефиле – топ моделите в черни рокли презентираха продукти като дамски чанти и куфари, изцяло направени от новите продукти на компанията – дървени плоскости със специално изработени дръжки от метал, стъкло и кристали.

image-2

Аниматори забавляваха посетителите с интересни скечове и пантомима. Мокрият бар, освен маркови питиета и отбрани вина, предлагаше и специално приготвен от домакина коктейл „Салекс”. Вкусни кулинарни изкушения, на които гостите се наслаждаваха, бяха поднесени на страхотен музикален фон, осигурен от една от най-забавните музикални банди в страната.

……………..

За Salex: Salex е компания, която се стреми да предложи на своите клиенти пълна гама продукти, необходими за производство на мебели за обществени помещения и частни интериори: ламинирани и фурнировани плоскости, работни плотове и аксесоари към тях,  ХПЛ-и, мебелен обков и механизми на водещи европейски производители.

Дълги години компанията работи успешно за разширяване на асортимента, посредством съчетаване на традиционните продукти с най-новите тенденции в европейското мебелно производство. Компанията ежегодно представя на българския пазар иновативни продукти за персонализация на интериора. Зад успеха на Salexстои един добре обучен и амбициозен екип от 130 служители, който постоянно усъвършенстват уменията си с цел пълно и професионално обслужване на изискванията на българския пазар.  Компанията разполага с четири бази на територията на страната: Бургас, София, Пловдив и Русе

За Flex Space: Официален представител и партньор на водещи европейски фирми, произвеждащи и предлагащи премиум продукти от най-висок клас за постигане на комфорт, сигурност и оптимална функционалност на сградите. Основните продукти, който предлага компанията, са интериорни врати и подвижни преградни стени от Австрия и Германия.

За Wolfram: През 1998 година в София отваря врати първото студио за продуктов дизайн Wolfram. От 2002 г., паралелно с другите си проекти, компанията проектира осветителни тела и светлинни концепции. Съсредоточени са в осъществяването на проекти в осветителни тела за мебели, интериорно осветление на големи бизнес сгради и търговски центрове, както и улично осветление.

 

 Галерия:

 

 

Споделете: