Анонси от 40-тото юбилейно специализирано изложение „Стройко 2000“

Изложението, което се провежда традиционно в НДК, започва утре – 27 март

От утре – 27 март, до 2 април в София за 40-и път в Националния дворец на културата в центъра на София ще се проведе най-голямото в България Специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000.

Изложението ще бъде открито от заместник-министъра на икономиката, енергетиката и туризма г-жа Ирена Младенова.

СТРОЙКО се провежда вече 20 години всяка пролет и есен през март и октомври. На изложението под покрива на Националния дворец на културата се събират фирми от строителния бранш – строители, производители и търговци.

Развитието на изложението в годините е огледало на успешната интеграция на българските производители в потока на европейските и световните постижения в технологиите и дизайна.

СТРОЙКО 2000 е център за търговски и професионални контакти. Тук може да се усети колко са напреднали строителните технологии и колко бързо се развива българската индустрия.

Всичко, което излиза на пазара в Европа и в света,  се предлага  веднага и на СТРОЙКО – нови технологии, нови възможности за смела архитектура и изискан интериор, последно поколение инсталации и оборудване, мебели, тапети, текстил, бои, фаянс и обзавеждане.  Не е възможно да се изброят  групите стоки, които се предлагат. Това е една внушителна експозиция, много атрактивна за специалистите и за публиката.

Девизът на изложението „ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА БЪЛГАРИЯ” се превръща в действителност с помощта на СТРОЙКО 2000. Той обединява  усилията на организатори и изложители да превърнат страната ни в предпочитано място за живеене.

Ето и някои акценти от изложението в аванс – внимателното разглеждане на специализирания форум ще покаже много повече.

Новият продукт на КСЕЛА България – минералните топлоизолационни плочи Multipor, е вече факт на българския пазар. България е първата държава-производител на Multipor след Германия. Официалният старт запoчна съвсем скоро във високо технологичния завод в гр. Добрич. Продуктът няма аналог на българския строителен пазар, а продукцията е предвидена както за нашия пазар, така и за износ.

BAUHAUS ще представи сглобяеми модулни елементи за строителство от нов тип със 100%-ва завършеност за изграждане на широка гама едноетажни сгради с различно предназначение (жилищно, промишлено, обществено и ваканционно).

Сглобяемите модулни елементи са проектирани и изработени съвместно с българска фирма. Основни характеристики на сглобяемите модулни елементи са: бързо сглобяване на място – 1 ден при 25–40 кв.м, и 2 дни при 60–120 кв.м, изолация  – 5 см стиропор, 5 см минерална вата, 4 см въздушна възглавница, защита – с охранително-конструктивна мембрана на под, стени и таван,  противопожарна устойчивост, противогръмотевична устойчивост, противоземетръсна устойчивост, подсигуреност срещу подпочвени и надпочвени води, екологични – в продуктите няма бетон и не променят екологичното равновесие на мястото на поставяне, и са подходящи за сглобяване и на трудно достъпни места.

СПА Консулт ЕООД – водеща българска компания в цялостното изпълнение на СПА & Уелнес комплекси,  ще предложи нова линия във вътрешния дизайн и изпълнението на  СПА съоръженията – басейни, сауни, парни бани и техните разновидности.

Иновативният модел на Сауна Комфорт е съчетание на семпъл и изискан интериор, който се постига посредством гладки едноплоскостни дървени пана за стените и тавана, широки ергономични пейки и технологично оборудване на най-високо ниво. Фирмата изгражда парни бани с авангарден и елегантен дизайн, с облицовка от цели керамични плочи по индивидулен проект, цветно интериорно стъкло и интегрирано индиректно осветление, осигурявайки стил, комфорт и качество за нашите клиенти.

СПА Консулт гарантира специален дизайн, висококачествени материали и последни технологии  при изграждането на обществени и частни басейни, както и вече финансово достъпни съвременни методи за дезинфекция на водата – озонаторни системи чрез солна електролиза и  чрез пречистване със сребърни йони.

SOLARMARKET.BG ще предложи на изложението индивидуални проекти и за автономно електрозахранване на каравани и къщи и на слънчеви системи за осветление и за топла вода. Клиентът може да избере и безпробивно вграждане в покрива на много тънки панели тип соларна керемида – нещо, което е актуално и в световен мащаб. Различни соларни предложения има и за децата – соларни конструктори,  играчки и сувенири – изключително образователни и занимателни.

Инфрачервено отопление във вид на тънко нано фолио, което се поставя на пода, стените или тавана, инфрачервените панели-тип радиатор с изключителен дизайн във вид на картина и още много атрактивни предложения можете да видите на 40-тото юбилейно издание на „Стройко 2000“.

Можете да посетите изложението всеки ден от 10 до 19 часа. Входът е свободен.

 

 

Споделете: