Април пристигна с новата колекция на ИКЕА!

Необикновен дизайн, ярки цветове и много шведски дух провокират към смели интериорни решения

През този април по традиция ИКЕА предлага нова и атрактивна пролетна селекция от мебели, аксесоари и текстил. Новите продукти в гамата на магазина в София се характеризират с необикновен дизайн, ярки цветови решения и много шведски дух.

Компанията обогатява продуктовото си портфолио четири пъти в годината – през февруари, април, август и октомври.

Ако домът има нужда от нова дреха, то априлските текстилни предложения на ИКЕА идват точно навреме. Пликовете за завивки и дръзките калъфки ÄNGSSPIRA в ярко жълто и бяло носят нотки на свежест в спалнята и изключително успешно се комбинират с плата ÄLGÖRT и килима MÖBORG. Сред основните графични мотиви тук откриваме лоса – един от популярните обитатели на шведските гори.

От по-разчупените и оригинални нови предложения се открояват стенният часовник SMYCKE, който заема напълно индивидуална форма чрез своите свободно разместващи се шестоъгълници, както и стенната декорация от огромни копчета GRÄDDIG.

Практично настроените потребители ще се влюбят от пръв поглед в цветните органайзери за баня LOSJÖN, както и в огледалото с релса за закачалки KNAPPER. Органайзерите поставят ред в банята с много настроение, докато огледалото чрез релсата намира място за дрехите.

Още нестандартни решения за дома идват със стикерите за декорация с мотив на листа ELSABO, които преобразяват мебелите и стените, без да се налага боядисване или нови тапети.

Останалата част на априлските предложения включва продукти за децата, съдове за готвене и оригинални решения за банята.

Споделете: