Време е да се научим да ценим българското!

интервю с арх. Антони Русев, управител на Дизайнерска къща“Пластика”

– Арх. Русев, Дизайнерска къща “Пластика” вече много години присъства активно на българския мебелен пазар, но бихте ли разказали накратко историята на “Царството на кожените мебели”?

– Фирма Дизайнерска къща “Пластика” е създадена още през 1989 г. по указ 56 по прототип на творческия фонд на архитектите и творческия фонд на художниците в България. Целта на фирмата беше да се съчетае архитектурния ни опит и образование, които да приложим в областта на производство на мебели, като обединим дърворезбари, архитекти, дизайнери и мебелни инженери в едно за създаването на краен продукт. Вече над 23 години ние проектираме и изпълняваме обсолютно всичко в областта на обзавеждането. Разполагаме и със собствена производствена база.

Показвате ни, например, дадена снимка, разказвате ни за вашата идея или пък харесвате нов или предишен наш модел, но искате да му промените малко вида и  да промените размерите – така от няколко модела и идеи ние комбинираме и създаваме за вас съвсем нов продукт, защото можем и това! Имаме проектирани и реализирани стотици модели, които можете да видите в нашите каталози или в сайта ни.

Към цялото интервю >>>

Споделете: