В район Слатина на столицата ще се проведе Информационна среща „Европейски средства за нас“

 Продължава цикълът от информационни срещи в София

Днес, 15 февруари, екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ – София) ще проведе информационна среща в район Слатина (бул. „Шипченски проход“ 67), съобщиха от пресцентъра на Столична община.

С тази среща продължава цикъла срещи „Европейски средства за нас“, насочен към местните общности във всички административни райони на София.

В днешния форум  ще участва и кметът на район Слатина Антоанета Апостолова.

На срещата ще бъдат представени възможностите за кандидатстване по актуални и предстоящи процедури по оперативните програми, научените уроци от програмен период 2007 – 2013, подготовката за следващия програмен период, дейността на Мрежата от 28 областни информационни центъра в страната и планът за действие на ОИЦ – София за 2013 г.

Срещата е насочена към представители на администрацията, на неправителствения сектор, бизнеса, училища, читалища, детски градини, граждани от район Слатина.

Областен информационен център – София е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Споделете: