„Живи“ картини представят промоционални условия за кредитни карти

Нетрадиционна рекламна кампания с арт инсталации на Райфайзенбанк ще изненада столичани

През следващите две седмици серия арт инсталации, представляващи “живи картини” с участието на млади актьори и художници, ще изненадват приятно столичани. Проявите са част от нетрадиционна кампания за представяне на промоция за новоиздадени кредитни карти на Райфайзенбанк, съобщиха от пресцентъра на банката.

“Живите” платна провокират пътниците на ключови метростанции, посетителите на моловете и привличат интереса на жителите на столицата.

Над 100 литра акрилни бои са изразходвани, за да се изработят трите арт инсталации, които ще позволят на столичани в следващите две седмици да вземат участие в кампанията и да “влязат” в картината, както и да се информират за промоцията по кредитните карти на банката.

Всеки ще може да “влезе в картината” и да се снима сред декорите на ретро ресторант, заобиколен от изрисувани хора  в петък/12.04/ от 15.00 до 21.00 часа в Мол “Сердика”.

През почивните дни на 13 и 14 април арт инсталацията ще бъде в МОЛ „Сердика”от 12.00 до 19.00 ч., където ще „оживее” картината „Бутик”, а на 20 и 21 април по същото време ще се намира в TheMALLна бул. „Цариградско шосе”.

Инсталациите с декори и изрисуваните актьори са дело на група млади автори, които чрез бои и грим създават нестандартните „платна”. Уникалната техника претворява образите в различни направления на изкуството. Импресионизъм, поп арт и дори масло – така изглеждат актьорите от проекта.

Те са изрисувани със специални бои–грим, които не са вредни и могат да стоят дълго време на кожата. Трите огромни пана на декорите са изрисувани като ресторант, бутик и бакалия.

Промоционалните условия, които се представят чрез кампанията, са за кредитните карти MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic и Visa Gold на Райфайзенбанк, за които са подадени искания от 15 февруари до 15 юни 2013 г.

Те осигуряват на картодържателите възможност да пазаруват в търговски обекти и в интернет, както и да теглят пари в брой без лихва до края на годината. Картите включват възможност за SMS и e-mail известяване за движението по тях, а всяка покупка с тях в страната е с 1% отстъпка.

Споделете: