Информационна среща на тема „Европейски средства за нас“ се провежда в район Кремиковци на столицата

Ще бъдат представени възможностите за кандидатстване по актуални и предстоящи процедури по оперативните програми

Днес,  8 февруари,  в район Кремиковци (гр. София 1870, кв. Ботунец) екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ – София) ще проведе информационна среща на тема „Европейски средства за нас“, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

На срещата ще присъства  кмета на район Кремиковци Ивайло Панев.

На срещата ще бъдат представени възможностите за кандидатстване по актуални и предстоящи процедури по оперативните програми, научените уроци от програмен период 2007 – 2013, подготовката за следващия програмен период, дейността на Мрежата от 28 областни информационни центъра в страната и планът за действие на ОИЦ – София за 2013 г.

Срещата е насочена към представители на администрацията, на неправителствения сектор, бизнеса, училища, читалища, граждани от район Кремиковци.

Областен информационен център – София е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Споделете: