Информационна среща на тема „Европейски средства за нас“ ще се състои в район Искър на столицата

Форумът се организира от Областния информационен център и е първият от цикъла информационни  мероприятия в столицата

Днес, 5 февруари 2013 г.  в район Нови Искър (гр. Нови Искър, ул. „Искърско дефиле“ 123) екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ – София) ще проведе информационна среща на тема „Европейски средства за нас“, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

На срещата ще бъдат представени възможностите за кандидатстване по актуални и предстоящи процедури по оперативните програми, научените уроци от програмен период 2007 – 2013, добри практики, дейността на Мрежата от 28 областни информационни центъра в страната и планът за действие на ОИЦ – София за 2013 г.

Срещата е насочена към представители на администрацията, на неправителствения сектор, бизнеса, училища, читалища, граждани от район Нови Искър.

Тя е първата от цикъл информационни събития по места във всички административни райони на София-град. В срещата ще участва и кметът на район Нови Искър Даниела Райчева.

Областен информационен център – София е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Споделете: