Летни предложения за кредитни продукти от УниКредит Булбанк

Подарък за родителите, теглили кредит за подготовката на децата си за новата учебна година, ако редовно погасяват вноските си

UniCredit Bulbank  

В разгара на лятото през най-активния ваканционен месец август УниКредит Булбанк отправя две тематични предложения за кредитни продукти към своите клиенти, съобщиха от пресцентъра на банката.

За трета поредна година финансовата институция  има предложение към всички родители, за да ги улесни в подготовката за първия учебен ден. Под мотото „Подгответе своите деца за новата учебна година, а подаръкът за успешното завършване ще бъде от нас!“, банката предлага на клиентите си потребителски кредит в евро с плаващ годишен лихвен процент. Различното в това предложение е, че УниКредит Булбанк ще възстанови деветата вноска по кредита на всички клиенти, които погасяват редовно задълженията си.

„Датата 15-ти септември е важен ден в почти всяко българско семейство и стремежът ни е да подкрепим клиентите ни да посрещнат безпроблемно допълнителните разходи, които възникват. Периодът на възстановяване на деветата вноска, от своя страна, съвпада с края на учебната година, което ни дава възможност да направим подарък на завършващите ученици и техните родители“, обяснява Екатерина Кирилова, директор „Маркетинг и клиентски сегменти“ в УниКредит Булбанк.

Кредитът за отличници се радва на голям интерес от страна на клиентите и това е причината банката да го предлага за трета поредна година. „През миналите години ясно се очерта тенденция на нарастване на не само на броя отпуснати заеми, но и на техния размер“, казва още Екатерина Кирилова.

Второто предложение на банката е насочено към всички клиенти на банката, които сключат договор за овърдрафт през август. Те ще получат брандирана хладилна чанта, с която да се наслаждават на пикници в летните дни.

Споделете: