Нов ипотечен кредит с вноска за пенсия от УниКредит Булбанк

2 години след подписването на договора за кредит клиентите ще могат да се възползват от потребителски кредит за сума до 10 хил. лв. при по-нисък лихвен процент

Екатерина Кирилова, директор на управление „Маркетинг и клиентски сегменти”, УниКредит БулбанкПокупката на жилище вече може да води и до спестяване на пари за пенсия!  Това е възможно с новата ипотечна програма на УниКредит Булбанк „И още нещо“, съобщиха от пресцентъра на финансовата институция.

Банката ще възстанови на клиентите еднократно 12-тата вноска по ипотечния им кредит, като я внесе в пенсионен фонд. Кредитополучателите обаче сами ще решават дали да внасят и по колко в партидата, която ще им открие УниКредит Булбанк или ще оставят да се натрупват само средствата, които ще заделя банката.

Като допълнение две години след подписването на договора за кредит клиентите на УниКредит Булбанк могат да се възползват от потребителски кредит за сума до 10 хил. лв. при по-нисък лихвен процент. Целта е да бъдат финансирани всички възникващи потребности като ремонт на жилище, обучение на деца и други на възможно най-ниска цена.

„Новата ни ипотечна програма „И още нещо“ е подготвена с мисъл за бъдещето, защото си даваме сметка, че клиентите не търсят само изгодна оферта, но и реална добавена стойност и дългосрочно партньорство“, коментира Екатерина Кирилова, директор Маркетинг и клиентски сегменти на УниКредит Булбанк.

Клиентите могат да избират между два варианта на ипотечния кредит – с лихва от 6.95% за целия период на заема или с лихва от 5.50%  за първата година и 7.20% за останалия период. Използването на други допълнителни продукти и услуги от УниКредит Булбанк води до намаляване на лихвата по ипотечния кредит.

Ипотечна програма „И още нещо“ е без такса за разглеждане на документи и без такса за предсрочно погасяване със собствени  средства. От всички нови възможности могат да се възползват и клиенти с вече отпуснати ипотечни кредити от УниКредит Булбанк.

Споделете: