Обявиха победителите във фотоконкурса на Пощенска банка на тема „Улици“

Най-добрите снимки красят  календара на банката за 2014 г.

Снимката - победител - "Разходка" на А. Кънев

Голямата награда във фотоконкурса „Улици“, организиран от Пощенска банка, спечели Атанас Кънев от гр. Пловдив, съобщиха от пресцентъра на банката.

"Кучешки живот" на М. Лазаров

Конкурсът, предизвикал любителите на фотографията, се проведе в периода 15-30 октомври на страницата на банката във Facebook.

""В очакване" на Д. Петров

Снимките бяха оценявани от професионалисти, сред които се открояват имената на Надежда Чипева от в. „Капитал”, Красимир Андонов, фотограф, кинооператор и преподавател по „Класическа черно-бяла фотография” в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и Кирил Стоянов, творчески директор в рекламна агенция Графити ББДО.

В рамките на конкурса се включиха 1965 автора с общо 4070 снимки. Голямата награда – ваучер за пазаруване на фототехника в магазините на Photo Synthesis на стойност 2000 лв., вече е при победителя, а останалите 12 финалисти получиха ваучери по 500 лв. за пазаруване, също от щандовете на Photo Synthesis.

Най-голямото признание в конкурса остава публикуването на фотографиите в луксозния корпоративен календар на Пощенска банка за 2014 г. Галерия с фотографиите можете да разгледате в Медия центъра в сайта на Пощенска банка.

Споделете: