Още нови бонуси за притежателите на кредитни карти от Пощенска банка

Кампанията е за плащане на комунални сметки чрез приложението за онлайн банкиране e-Postbank

 

Пощенска банкаВсички клиентит на Пощенска банка могат да заплащат с кредитна карта сметките си за ток, вода, парно, телевизия, телефон и интернет напълно безплатно през приложението за онлайн банкиране e-Postbank и в допълнение на това, до края на април ще получат допълнителна бонус точка за всеки похарчен лев за покриване на комуналните си разходи. Това съобщиха от пресцентъра на финансовата институция.

Това е възможно в рамките на програмата за притежатели на кредитни карти MyRewards, най-щедрата програма за лоялност в България, която възнаграждава всяка покупка, направена с кредитна карта от банката. За всеки похарчен лев клиентите автоматично трупат бонус точки, които лесно могат да се обменят в пари.

„Плащането с кредитна карта през e-Postbank е един изключително удобен и изгоден начин за плащане на комунални услуги. Не само пести време и нерви на клиентите ни, а и ги възнаграждава затова, че си плащат сметките. MyRewards e най-щедрата програма за лоялност в България, чрез която клиентите стандартно получават до 4% отстъпка от стойността на покупките си с кредитни карти. С настоящата промоционална кампания процентът се увеличава до 6%. „Колко други платежни продукти могат да се похвалят с това”, коментира Виктор Цветков, началник „Картов отдел“ в Пощенска банка. „С програма MyRewards ние се стремим да работим като партньори с клиентите, предоставяйки им реална и лесно измерима възвръщаемост на средствата, които изразходват чрез кредитните си карти”, допълни той.

 ………………..

Пощенска банка разработва специалната програма за лоялност MyRewards (http://www.myrewards.bg/myrewards/) за всички свои клиенти с кредитни карти. При всяка покупка, в интернет или при търговец, клиентите получават бонус точки, които могат да осребрят в пари по тяхно желание съгласно условията на програмата. Колкото повече използват кредитната си карта за покупки, толкова по-голям процент от платените суми получават като парични награди, които могат да осребрят и да пазаруват отново.

Точките се натрупват на кумулативен принцип до момента на тяхното осребряване. Паричната равностойност на събраните бонус точки се превежда по бонус карта MyRewards на клиента. С обменените парични награди по карта MyRewards клиентите на банката могат да пазаруват в близо 10 000 търговски обекта в цялата страна, милиони в чужбина или в интернет. Ако стойността на желаната от клиента покупка е по-голяма от наличния баланс по неговата карта MyRewards, той може да доплати разликата в брой или с кредитна карта от Пощенска банка.

 

Споделете: