Още 500 билета ще раздаде Fibank за благотворителния мач в подкрепа на Стилиян Петров

„Легендите на България” срещу „Астън Вила” –  26 май,   стадион „Васил Левски“

Поради големия интерес, Fibank (Първа инвестиционна банка) закупи допълнително количество от още 500 билета за грандиозното шоу на националния стадион „Васил Левски”.

Мачът ще се състои на 26-и май от 15 часа и е с благотворителна цел под мотото „Подкрепете Стан”. Събраните приходи от продадените билети ще отидат за лечението на децата на България, страдащи от левкемия. Миналата седмица банката закупи 1000 билета за благотворителния мач, които подари на клиенти и поддръжници на каузата. Те останаха изключително щастливи от възможността да участват в нея – билетите бяха изчерпани в рамките само на няколко часа. Затова банката реши да закупи още билети.

50 от новозакупените билети Fibank раздаде на деца от столичните училища, които са участвали в програма на БФС за популяризиране на футбола в България сред младите хора.

За удобство на клиенти билетите в София ще продължат да се раздават и в клоновете на банката в моловете: „Сердика”, „София”, „Аутлет център”, „Сити център” и „Парадайс център”.

Новото количество билети вече се раздава до изчерпване на количествата. Всеки може да получи максимум 2 билета.

За допълнителна информация и работно време на клоновете, в които можете да получите билети: http://fibank.bg/supportstan

Споделете: