Под мотото „Няма невъзможни неща“ KARE представя каталога си за 2013 г.

С поглед в бъдещето – новият пътеводител в света на дизайна е вече тук!

Винаги крачка напред, винаги с поглед в бъдещето, е концепцията, на чиято основа работи вече 31 години екипът на KARE – водеща компания в тенденциите за нов начин на живот, представена от 2012 г. и в България.

В новия каталог за 2013 г. „Life is Style” KARE вдига завесата към актуални и нетрадиционни тенденции в света на обзавеждането.

Мебели и решения, които не могат да оставят феновете безразлични, нестандартен дизайн и качествена изработка от иновативни материали, с грижа за природата.

Мотото на новия каталог е „Няма невъзможни неща”!

КАRE обединява модерните тенденции във впечатляващи колекции, които сами по себе си разказват своя история и ни потапят в друг блестящ и съвършен свят.

Животът е прекалено кратък, за да живеем обградени от скучни мебели – за щастие, стилът на KARE никога не е бил скучен!

В повече от 100 страници в каталога са селектирани забележителни мебели, представящи многообразието и въображението в обзавеждането.

Когато говорим за създаването на дом с индивидуален стил няма, невъзможни неща за KARE!

Каталогът е пътеводител в света на дизайна като показва зашеметяващи идеи за декорация, неизчерпаем извор на вдъхновение и много нови, вълнуващи аксесоари за дома.

Каталогът ‘Life is Style’ поставя фокус върху новите тенденции и показва съкровища от богата колекция.

Шоу-румът на KARE на бул. „Околовръстен път”, №257,  предлага множество страхотни идеи за обзавеждане –  там можете нагледно да разберете защо няма невъзможни неща!

………………….

За KARE

Основаната в Германия и базирана в Мюнхен компания, започва с отварянето на малък магазин през 1981 г., а в днешни дни компанията вече разполага с над 55 обекта в целия свят.

KARE налага себе си като водеща компания в тенденциите за нов начин на живот.

Повече информация на: www.kare-sofia.bg

 

Споделете: