Празник за децата пред НДК днес

Столична община отбелязва 1-ви юни с програма за малките столичани

 

Днес, от от 15.00 до 19.00 часа в парковото пространство на НДК, ще се проведе празник за Международния ден на детето, организиран от Столична община.

Празнична забавна програма с песни и игри ще бъде представена на специално изградена сцена. Ще участват театър „Пан”, Театрална формация „Сириус”, Музикални формации „Радиодеца” и „Смехоранчета”.

В обособени пространства ще има различни атракции за децата: с Фондация „Изкуство за детето” ще се изработват хартиени кукли и пластични картини; ще работи фотостудио на открито; ще гостува списание National Geographic; ще бъдат прожектирани анимационни филми; ще има рисунки и моделиране герои на „Дисни Ченъл”.

На ревю ще бъдат представени детски модели на фирма FOX.
Художници ще гримират децата и ще ги превърнат в приказни герои.

Ще има много игри и състезания с награди – Театър „Пан” ще подари велосипед БМХ за победителя във викторина, а фирма „Зайо Байо” ще подари детски електромобил като награда в томбола.

В 17.00 ч., на Моста на влюбените ще бъде открита фотографска изложба, посветена на децата.
Като спонсори с подаръци за децата, присъстващи на празника, са поканени „Mc`Donalds”, Фирма за сладоледи „Изида”, минерална вода „Девин”, Walt Disney, фирми: Capela pley, Зайо Байо, FOX, NG kids, Timbark kids, и др.

Споделете: