Празнични отстъпки за продукти от злато и сребро в онлайн-магазина на Fibank

Специална отстъпка от 5% в периода 15 април – 31 май 

 

По случай  предстоящите празници Цветница, Великден и Гергьовден от Fibank (Първа инвестиционна банка) прави специални отстъпки на продуктите, които предлага в своя онлайн магазин, от злато и сребро, съобщиха от пресцентъра на банката.

Само в периода от 15 април (12 ч.) до 31 май (17 ч.) тази година получавате 5% отстъпка от цената на уникалните медальони IcOns Blooms, медалите Цветница и Великден, и всички кюлчета-медальони Св. Георги.

Медальоните IcOns Blooms и кюлчетата-медальони Св. Георги са произведени в Швейцария от рафинерията PAMP (Produits Artistiques de Métaux Précieux – Художествени произведения от благородни метали), една от водещите световни компании за рафиниране и преработка на благородни метали.

Всички продукти на рафинерията отговарят на стандартите за качество на инвестиционното злато, приети от Швейцарската централна банка, Лондонската метална борса, Нюйоркската и Токийската стокова борса.

Fibank (Първа инвестиционна банка) е единствен официален представител за България на швейцарската рафинерия PAMP, като предлага продуктите й ексклузивно във всички свои клонове в цялата страна.

Това прави медальоните IcOns Blooms, медалите Цветница и Великден, както и всички кюлчета-медальони Св. Георги не просто ценен подарък, а начин да оставите златен спомен на човека, който го получи.

Промоционалните продукти можете да разгледате и поръчате на: https://my.fibank.bg/GoldShop

Споделете: