Предстои 13-тото издание на Българска Строителна Седмица

Международният форум за строителството ще се проведе от 20 до 23 март 2013 г.

За 13 -ти пореден път в ИнтерЕкспоЦентър – София ще се проведе от 20 до 23 март авторитетният строителен форум Българска Строителна Седмица.

Форумът непрекъснато  разширява обхвата на участващите фирми и компании –  над 116 изложители от общо 12 държави (в т.ч. 53 нови директни участници) традиционната среща на професионалистите в бранша  ще представи иновациите в строителството и новите подходи.

Автомати за покривни хидроизолации, които намаляват значително разхода на материал,  пестейки средства и усилия, последни модели на лазерно контролирани машини за изпълнение на безфугови  бетонни настилки, решетъчни скари от фибростъкло, покрито с висококачествена пластмаса, са само част от иновативните и високо технологични продукти, които ще бъдат демонстрирани на изложението.

Строителният бранш в страната намира успешно своите нови инвеститори и ще демонстрира на специализирания форум тенденциите и новите си насоки на развитие.

Една от най-важните теми си остава енергийната ефективност. Мерките в тази област ще бъдат комбинирани с реновиране и подобряване на заобикалящата градска среда. Тези теми ще бъдат предмет на дискусия на традиционната вече конференция на изложението – BuildinGreen 2013.

Силно международно участие ще демонстрира тенденциите и новите технологии в индустрията. Специалисти от различни сфери ще имат възможност за осъществяване на важни бизнес контакти с фирми от България и чужбина. На форума се очаква и колективно гръцко участие.

В дните на професионалното изложение ще се проведе и третото издание на специализирания салон ГеоЕкспо, както и първият салон BUILDING MARKET – изцяло ориентиран към крайния потребител, който ще предложи специализирани съвети във всяко звено на строително-ремонтните услуги.

Интересно за всички посетители ще бъде и ПЪРВОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет.

Паралелно със строителния форум ще се проведе и второто издание на международното специализирано изложение AQUA-THERM за отопление, вентилация, климатизация, екологични технологии.

Уникално и успешно събитие, което е отправна точка за индустрията, привлича професионалисти на ръководни позиции и събира доставчици и купувачи в перфектната бизнес среда.

Предстои провеждането на дискусионна среща, тип „Работна закуска“, на която организаторите от Агенция Булгарреклама ще срещнат представители на браншовите организации с представители на водещи медии, за да бъдат обсъдени наболелите проблеми на бранша. Темата ще е „Реалности и перспективи пред строителния бранш в България (след окото на кризата)“.

Актуална информация за събитията следете на обновения сайт на изложението и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

Споделете: