Продължават информационните срещи в столицата на тема „Европейски средства за нас“

Предстоят срещи в районите  Красно село, Възраждане и Овча купел

Информационните срещи с мото „Европейски средства за нас“, които екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ – София) провежда във всички административни райони на столицата продължават, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

На 12 март (вторник) от 11:00 ч. ще е срещата в район Красно село (Културен дом „Красно село“, бул. „Цар Борис ІІІ“ 41).

На 13 март от 15:00 ч. ще се проведе срещата в район Възраждане (НЧ „Аура-1929“, зала Лекционна, бул. „Ал. Стамболиийски“ 175).

Срещата в район Овча купел ще се състои на 15 март от 14:00 ч. (88 СОУ „Димитър Попниколов“, ул. „Димитър Попниколов“ 7)

На срещите екипът на ОИЦ – София ще представи актуалните възможности за кандидатстване по оперативните програми, научените уроци от настоящия програмен период и подготовката за следващия, дейността на Мрежата от 28 областни информационни центъра в страната и планът за действие на ОИЦ – София за 2013 г.

Срещите са насочени към представители на администрацията, на неправителствения сектор, бизнеса, училища, читалища, граждани от трите района.

Областен информационен център – София е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Споделете: