Продължават информационните срещи на тема „Европейски средства за нас“

Срещите през тази седмица са в районите „Витоша“, „Оборище“,  „Банкя“ и Панчарево

През настоящата седмица продължават информационните срещи с мото „Европейски средства за нас“, които екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ – София) провежда във всички административни райони на столицата, съобщиха от пресцентъра на общината.
 На 8 април  ще се състои срещата в район „Витоша“ (НЧ „Братя Миладинови“, последна спирка на трамвай № 5), с участието на кмета на района Стойко Дуков.

На 9 април  от 11 часа ще се проведе срещата в район „Оборище“ (административната сграда на район Оборище, бул. „Мадрид“ 1), с участието на кмета на района Йорданка Фикирлийска.

Срещата в район „Банкя“ ще се проведе на 10 април от 14 ч. в ритуалната зала на сградата на районната администрация, с участието на кмета на района Рангел Марков.

На 12 април екипът на ОИЦ – София ще посети и район „Панчарево“. Събитието там е от 11 ч. в НЧ „Виделина“, ул. „Самоковско шосе“ 230, с участието на кмета на района Димитър Сичанов.

На информационните срещи ще бъдат представени дейността на Мрежата от 28 областни информационни центъра в страната и програмата на ОИЦ – София до края на годината, възможности за кандидатстване по оперативните програми, научени уроци от програмен период 2007 – 2013, проекти, идентифицирани като добри практики.

Срещите са насочени към представители на администрацията, неправителствения сектор, бизнеса, образователни институции, граждани от районите на София.

Споделете: