Пролетта идва с ИКЕА!

Нови предложения за градината и балкона

Пролетта вече чука на вратата на ежедневието ни, а ИКЕА отново ще я посрещне с вдъхновяваща колекция от мебели и аксесоари за балкона и градината. Актуалните предложения, сред които изцяло новите серии ÄNGSÖ и MÄLARÖ, залагат на функционален дизайн в свежи цветови решения с тропически привкус и класически комбинации в черно и бяло.

Новата серия градински мебели ÄNGSÖ мотивира за още идеи за свободното време. Широки и стабилни, те дават възможност за обяд на открито или игра на карти в безгрижните следобедни часове. Могат да се съчетаят отлично и с ратановите кресла от серията LÄCKÖ.

Тази година компактните столове, масичка и пейка MÄLARÖ са звездата от корицата на пролетната брошура, подходящи за откритите  пространства на всеки малък балкон или голяма тераса.

Любителите на дървесината в естествен цвят отново ще оценят високо колекцията ÄPPLARÖ, която включва удобни за пренасяне и подреждане в различни конфигурации мебели от акация. Най-новото от тази серия е стилната шатра за спасение от жаркото слънце.

Още по-близо до усещането за морския бриз са сгъваемите плажни столове и шезлонги на райета в актуалните оранжев и тюркоазен цвят MYSINGSÖ и HÅMÖ. Двете серии осигуряват много минути на комфорт на плажа и къмпинга, а функционалният им дизайн гарантира практичност при пренасяне и поддръжка.

За любителите на хладната красота е серията мебели от метал LÄCKÖ, която носи усещане за повече романтика на терасата и особено в подходяща текстилна аранжировка, приканва към приятни следобеди в компанията на увлекателно четиво.

Почивката на открито не може да мине без присъствието на хамака DYNING, който отлично се съчетава с възглавнички и одеяла в пъстри цветове и мотиви SPRINGKORN. Комбинацията е приложима в двора или градината и освен че дава мигове на спокойствие за родителите, може да бъде и източник на истинско забавление за децата.

За нова, пролетна атмосфера в двора или на терасата, ИКЕА предлага и множество пъстроцветни аксесоари – текстил от колекциите SPRINGKORN и VALBORG, саксии, лейки, кашпи и мини оражнерии от колекцията SOCKER, както и предложения за осветление със соларните лампи SOLVINDEN.

Повече информация за вълнуващите нови колекции на ИКЕА може да откриете в  брошурата „Летни мигове”!

 

 

Споделете: