Промоционални лихви по депозитие до края на годината от УниКредит Булбанк

Започва кампанията „Донеси повече, получи повече“

Промоционални лихви по депозитите чрез кампанията „Донеси повече, получи повече“ предлага на своите клиенти УниКредит Булбанк в оставащите два месеца до края на годината, съобщиха от пресцентъра на банката.

Клиентите на банката могат да откриват нови депозити или да довнасят суми по стари вложения, като по тази начин ще могат да повишат лихвата си.

При откриване на нов депозит клиентите ще имат възможност да прехвърлят и съществуващите си спестявания в банката в новооткрития депозит с промоционална лихва. Размерът на лихвения процент, който получава клиента, зависи от довнесената сума по депозита.

УниКредит Булбанк има специално предложение и към собствениците на малки и микро фирми. Ако те открият депозит като физически лица, ще получат допълнителни 0.10% над промоционалните лихвени проценти.

От изгодна оферта ще могат да се възползват и дамите, които си откриват депозит Donna. По време на шестмесечния период на депозита лихвата нараства до 6% в евро и 5% в щатски долари, като дамите могат да я получават на всеки 2 месеца по най-новата дебитна карта V PAY Donna.

До края на годината е валидна и промоцията по депозит Рокада. Всеки клиент, който открие депозит с нови средства, може да получи лихва до 5.10% в лева, 4.80% в евро и 3.70% в щатски долари, при това авансово при неговото откриване.

Депозитите на домакинствата са нараснали с близо 13% на годишна база и възлизат на 33.3 млрд. лв., сочат данни на Българска народна банка към края на септември 2012 г.

 

 

Споделете: