Свои комбинации от продукти могат вече да създават клиентите на УниКредит Булбанк

 До 40 % отстъпка от ползваните услуги с новия продукт „Модула“

Програма „Модула“ е новият иновативен продукт на УниКредит Булбанк, съобщиха от пресцентъра на банката.

Иновацията  дава възможност на клиентите сами да изберат своя индивидуална комбинация от продукти и услуги на основата на своите реални потребности.

Характерно предимство на новата концепция е, че клиентът плаща една обща месечна такса, която съответства на реално ползваните  продукти и услуги. Въз основа на избраната комбинация клиентът получава отстъпка. Колкото повече продукти и услуги бъдат включени, толкова по-голяма е и отстъпката, която банката предоставя.

„Обичайна практика на пазара, а и на УниКредит Булбанк до момента беше да се предлага предварително определена и фиксирана комбинация от продукти и услуги. За този пакет се плащаше определена такса, независимо дали продуктите реално се ползват. С новото предложение даваме възможност на клиентите ни сами да „модулират” своя конфигурация от продукти и услуги като едновременно получат отстъпка от крайната цена за избраната комбинация“, обясни Екатерина Панайотова, директор Маркетинг и клиентски сегменти в УниКредит Булбанк.

За определени комбинации отстъпката от таксата може да достигне до 40%.

„Традиционните проучвания на банката показват, че клиентите изразяват желание сами да определят комбинацията от продукти, които са им необходими. Това е и посланието на „Модула“ – „Направи си сам“, допълни още Панайотова.

Като един новаторски подход в предлагането на продукти на банковия пазар в България, програма „Модула“ бе представена за първи път в наскоро открития и единствен по рода си Банков филиал на бъдещето в Бизнес парк София.

От началото на април програма „Модула“ ще бъде предлагана във всички филиали на УниКредит Булбанк.

Споделете: