Стартира стажантската програма за студенти на Райфайзенбанк за 2014 г.

 Програмата е в областта на малкия и среден бизнес

 

Райфайзенбанк (България) Започва тазгодишната програма за стажанти в областта на малкия и среден бизнес за студенти от икономическите специалности на висшите учебни заведения на Райфайзенбанк (България) ЕАД, съобщиха от пресцентъра на банката.

За стажантската програма могат да кандидатстват студенти последен курс на обучение от икономическите специалности в университети в страната и чужбина, които владеят английски език и имат отлични комуникативни умения.

Стажът ще се провежда в офиси на банката София, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Бургас, Варна, Русе и Плевен, като младите специалисти могат да приложат знанията си от университета и да натрупат практически опит в областта на кредитирането на фирми от микро, малкия и среден бизнес.

Програмата включва теоретична подготовка (специализирано въвеждащо обучение) и практически стаж под ръководството на опитни специалисти, които ще подпомагат и наблюдават работата на всеки стажант. Стажът ще бъде заплатен, а на най-добре представилите се стажанти ще бъде предложен постоянен трудов договор.

Райфайзенбанк провежда стажантски програми от 10 години, като от старта си през 2004 г. до момента, са се обучавали над 1000 стажанти, като повече от 40% впоследствие са били назначени на работа в банката.

Подробна информация за стажантската програма на Райфайзенбанк може да бъде намерена на сайта на банката www.rbb.bg.

 

Споделете: