Стипендии за 22 хил. евро за млади специалисти отпуска УниКредит

 Крайният срок за кандидатстване е 28 юни 2013 г.

За поредна година УниКредит отпуска стипендии за международната магистърска програма New Europe Master in Banking and Entrepreneurship, съобщиха от пресцентъра на банката.

Чрез програмата се дава шанс на млади професионалисти с интереси в областта на финансите да получат висококачествено образование и да поставят основите на своята международна кариера. Обучението се отличава и с възможността за 3-месечен стаж в някоя от банките или компаниите на УниКредит в Европа.

Програмата New Europe Master in Banking and Entrepreneurship е подходяща за дипломирани бакалаври и магистри с не повече от три години професионален опит и отлично владеене на английски език.

Единадесетото издание на магистърска програма започва през октомври 2013 г. Студентите ще преминат обучение в шест модула, ще имат работни срещи и семинари, последвани от тримесечен стаж и финална защита на магистърска теза (септември 2014 г.).

Крайният срок за кандидатстване е 28 юни 2013 г. Таксата за New Europe Master in Banking and Entrepreneurship е 25 000 евро.

Кандидатите, спечелили стипендии, получават финансиране от УниКредит на стойност 22 000 евро.  New Europe Master in Banking and Entrepreneurship се провежда в италианския град Конеляно, изцяло на английски език, участниците, които са от Централна и Източна Европа живеят и учат в изцяло реновирана сграда, която през Средновековието е била манастир.

 

 

Споделете: