С усещане за вкусен шоколад

Интериор на апартамент в Москва

Вероятно ще решите, че имаме твърда богата фантазия, за да определим описанието на интериора на този апартамент като усещане за богатия вкус на истински шоколад, но визуалното ни възприятие някак си неусетно тръгна в тази посока! Може би заради наситените шоколадови тонове на обзавеждането или просто заради удоволствието, което човек изпитва от вкуса на шоколада в този случай е напълно съизмеримо с възхитителната интериорна концепция – ще оставим да  решите сами.

Интериорът на това жилище с обща площ 140 кв.м, намиращо се в Москва, е завършен съвсем скоро от руското  интериорно студио Geometrix Design. Апартаментът разполага с просторна дневна зона, родителска спалня, детска стая и 2 бани.

Цветовата схема от топли и плътни тонове създава невероятно уютна и спокойна атмосфера, в което всеки може да се увери дори от пръв поглед.

В дневната зона са структурирани отделни функционални кътове. В зоната за отдих удобна мека мебел в шоколадово кафяво е разположена срещу телевизионния кът, а ярък акцент внасят въртящи се фотоьойли в ярко жълто, които позволяват  в зависимост от предпочитанията гледане на телевизия, четене или просто човек да се наслаждава на панорамната гледка през прозореца.

Към цялата публикация >>>

Споделете: