Утре отварят врати две мебелни изложения в Интер Експо Център – София

Подарък – ваучер на стойност 500 лв., безплатни индивидуални консултации с интериорни дизайнери, реставрации на стари мебели и специални изненади за децата очакват посетителите

От 23 до 27 април в Интер Експо Център – София ще се проведе 12-тото издание ТЕХНОМЕБЕЛ – специализирано изложение за машини, материали и съоръжения за дървообработващата и мебелната индустрия. Съорганизатор е  Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост.

Форумът се провежда паралелно със СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ – изложба на български мебели и аксесоари за обзавеждане.

122 директни изложители и над 200 подизложители ще се представят на двете изложения. На обща изложбена площ над 11 500 кв.м ще бъдат демонстрирани продукти и услуги на фирми от България и от Гърция, Италия, Македония, Румъния, Полша и Турция. Своите продукти ще покажат 12 фирми, сертифицирани с маркетинговия знак Проверени Български Мебели.

„Тенденциите в мебелния дизайн през 2013-а и посоките за развитие на българското мебелно производство“ бе темата на работната закуска, която се проведе в ресторант „Враня“ на хотел Рила в София.  Дискусията бе организирана, за да провокира обсъждане на проблемите в мебелния бранш  и да анонсира предстоящите специализирани изложения.

„Българинът е индивидуалист в избора на мебели“ – заяви на срещата с медиите изп. директор на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) Елица Ненчева. По думите й изборът често е продиктуван от финансите, но все пак организацията отчита ръст в оборотите и експорта спрямо 2011 година.

Безплатни професионални консултации ще предоставят по време на изложенията дизайнери от българската група за дизайн ЧЕРГА.

Реставрации на стари мебели, специални изненади за децата и награда – ваучер на стойност 500 лв. за продукт от фирмата победител в посетителския вот за „Българска мебел на годината“ , очаква един от гласувалите посетители, който ще бъде избран с томбола.

Работното  време на изложенията е на 23 -26 април  от 10 до 18.30 ч., а на 27 април (събота) от 10 до 16 ч.

 

 

Споделете: