100 милиона евро за развитието на малкия и среден бизнес в България ще инвестира Банка Пиреос България

Банката организира поредица срещи-дискусии в подкрепа на местния бизнес

Банката организира поредица срещи-дискусии в подкрепа на местния бизнес

Две срещи-дискусии в подкрепа на местния бизнес в градовете Пловдив и София организира Банка Пиреос България, съобщиха от пресцентъра на банката.

Финансовата институция представи стратегически решения за подпомагане на бизнеса и предприемачите в съответните региони. Всички присъстващи на бизнес срещите получиха възможност за лична консултация с мениджъри от централата на Банка Пиреос България и обсъдиха проблемите и нуждите на своя бизнес с представители на всички ключови звена на Банката.

Домакини на събитията бяха главният изпълнителен директор на Банка Пиреос България г-н Атанасиос Куцопулос и изпълнителният директор на Банката г-жа Маргарита Петрова-Кариди.

По време на срещата бяха дискутирани както широката гама продукти, които Банката предлага на българския пазар, така и конкретните нужди на бизнеса и начините, по които финансовата институция би могла да подпомогне предприемачите. Банка Пиреос България ще инвестира 100 милиона евро за развитието на малкия и среден бизнес в България чрез предлагане на различни кредитни решения..

Банка Пиреос България стартира серии регионални срещи с местния бизнес, които ще продължат и през следващата година, защото вярва че професионалният съвет и консултация  са също толкова важни, колкото и намирането на финансиране за бизнеса, а продуктивният диалог е най-ефективният подход за постигане на дългосрочно доверие и успешно бизнес партньорство.

 

Споделете: