41-тото специализирано изложение „Стройко 2000“ започва на 16-ти октомври

Над 300 български и чуждестранни фирми ще представят своите продукти в НДК от 16-ти до 22 октомври

От 16-ти до 22 октомври 2013 г. в Националния дворец на културата -Конгресен център, София, ще се проведе 41-то специализирано изложение СТРОЙКО 2000

След броени дни, от 16-ти до 22 октомври 2013 г. в Националния дворец на културата -Конгресен център, София, ще се проведе 41-то специализирано изложение СТРОЙКО 2000.

Най-голямото в страната специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане събира под един покрив отново над 300 български и чуждестранни фирми. СТРОЙКО 2000 е вече утвърдено бизнес средище за контакти между хора, които мислят и работят за просперитета на България.

В СТРОЙКО 2000 традиционно фирмите ще представят най-новите си технологии и продукти, създадени с амбицията за подобряване на околната среда и качеството на живота.

Девизът на изложението е “За една по-хубава България”. Той обединява  усилията на организатори и изложители да превърнат страната ни в предпочитано място за живеене.

Тази есен съвместно със СТРОЙКО ще бъде организирано и първото криейтив изложение АРТ ХОБИ ШОУ.

АРТ ХОБИ ШОУ е търговско изложение за творческия сектор. Тук доставчиците на материали и продукти за приложни изкуства, занаятчийство, хоби и текстил  получават чудесна възможност да покажат своите стоки и изделия на многобройната и разнолика аудитория.

Идеята на АРТ ХОБИ ШОУ е да обхване възможно най-голям кръг от обширната област на хобитата, творчеството и занаятите – като се започне от фирмите-вносителки на материали и се стигне до малките работилници, които предлагат вече готови продукти или организират класове по обучение.

Официалното  откриване на СТРОЙКО 2000 и АРТ ХОБИ ШОУ ще се състои на 16 октомври от 11.00 часа в Централното фоайе на Националния дворец на културата.

Споделете: